Välkommen till Väckelsekyrkan

Vi har bett för dig och är glada att du hittat hit.

Om du besöker vår sida för första gången hoppas vi att det vi erbjuder, kommer att
stärka din personliga relation med Jesus Kristus vår frälsare.

Här kan du läsa mer om vår församling Universell Uppenbarelse Väckelse Kyrka.
Gud välsigne dig!

Varje torsdag 18.00 i pingstkyrkan, bön för konferensen

Må-fre 06-06.30 i väckelsekyrkans bönecenter, bön för konferensen, välkommen att be

Missionsresa Januari 2018

Georges har under januari varit på en missionsresa och besökt församlingarna i Kisoro Uganda. Församlingarna växer, människor blir helade och befriade. Man har haft möten, nattbön, bibelstudier och ledarskapsmöten. En av kyrkorna har byggts ut, man har dekorerat och köpt nya stolar. Tack till de som sponsrat detta. All ära till Gud. Här nedan kan du se bilder från resan.

Jesus sade till honom: Jag är vägen sanningen och livet. Ingen kommer till Fadern utom genom mig. Om ni har lärt känna mig kommer ni också att lära känna min Fader. Johannes 14: 6-7