29-30/5-24 hade vi besök av Dean Braxton USA. Han berättade om när han var fysiskt död i nästan 2h och sedan kom tillbaka till livet. Läs mer på hans hemsida 
SKANDINAVISK VÄCKELSE-KONFERENS 9-12 Maj-24
Vi har haft en fantastisk väckelsekonferens.  Se Walter Epies profetia om den kommande väckelsen i Skandinavien. Guds ande kom oerhört starkt i mötena som varade till långt in på natten. Starka profetiska budskap om väckelsen, Sverige, till församlingen och enskilda. Stark lovsång, kärlek och enhet. Gud reser upp sitt folk som vill underordna sig honom och hans ord, och dessa kommer att bära väckelsen. De som inte vill omvända sig utan ha en fot kvar i världen kommer ej att vara en del av väckelsen. Gud har planerat det på sitt sätt, han talar till fåren och de hör hans röst, och han är god.

Bön- och väckelsekonferens 23-26/11 2023
Vi har haft en fantastisk bön- och väckelsekonferens i Väckelsekyrkan i slutet av november. Människor från hela Sverige kom för att lyssna på budskap av smorda bröder och systrar, och bli berörda av väckelseatmosfär. Guds ande var mycket stark, människor blev befriade, helade, försonade, upprättade och starkt berörda av Gud. På lördagen pågick mötena från förmiddag till natt och ingen hade lust att gå hem då Gudsnärvaron var stark. Gud talade in i människors liv genom profetiska budskap och sanningen predikades med uppmaning om omvändelse från synd. Tack Jesus

Missionsresa i Afrika sommaren 2023
Sommaren 2023 har ett team från väckelsekyrkan varit på missionsresa i Afrika. En konferens hölls i Goma i DRC där många blev upprättade befriade och frälsta. Gud rörde sig starkt under evangelisation i staden, där bl.a många ungdomar som levde på gatan blev frälsta och döpta. Församlingarna i Kisoro Uganda  besöktes också, här hölls möten där den helige ande rörde sig kraftigt, evangelisation på gatorna, hjälp till fattiga och flera dopförrättningar.

En stor mängd människor blev förvandlade av Jesu kraft. All ära till Gud.  

Vi har haft en vecka med evangelisation i badhusparken 3-9/7 2023. Många människor från olika länder var intresserade att höra om frälsaren Jesus. Trettio stycken blev frälsta,vi tackar Gud. 

Vi har vittnat om Jesus, sjungit, dansat, bjudit på fika, haft loppis, grillat tillsammans och haft dop i Storsjön. 

All ära till Jesus Kristus 

DEAN BRAXTON 2023

Vi har haft Dean Braxton med team från USA på besök i Väckelsekyrkan 230609. Dean var kliniskt död i 1h + 45 minuter, under tiden besökte han himlen och fick träffa Jesus.

Vi hade en underbar dag och kväll, med underbara vittnesbörd och Gud rörde vid människor. 

Titta gärna in på 
https://www.deanbraxton.com/  
https://www.youtube.com/watch?v=o0wJhPOmGdA

NATIONALDAGS-FIRANDE 2023

Väckelsekyrkan deltog i nationaldagsfirandet 6 Juni 2023 på Jamtli. Vi berättade vårt vittnesbörd om vår tro på Jesus.

Barnen och ungdomarna sjöng tillsammans med Johnny Wiktorsson.

Dotterförsamling i Motala 2023

Våren 2023 Startade vår dotterförsamling Väckelsekyrkan i Motala. Vi tackar Gud för den. All ära till Gud. 

TACKSÄGELSEÄMNE 210228
69 personer blev frälsta på vår missionresa i Uganda, både i Kisoro och i Kampala. Många har döpt sig och nya församlingar bildas. De nyfrälsta tas omhand av våra lokala pastorer. 

Bönecenter för alla fixat 2019
Nu är golvet fixat och vi har fräschat till lite i vårt bönecenter på Krondikesvägen. 

Välkommen att be med oss se kalendern. Vi vet att bön fungerar. 

Kisoro crusade 2018

180720. Nu har teamet från Sverige landat i Uganda och är på väg till Kisoro och crusaden. Förberedelser pågår för fullt i Kisoro och vi ser med förhoppning fram emot nästa helg och vad Gud skall göra. Vi tror att han skall visa sig för människorna i Kisoro som frälsare, helare och befriare. 
180721. Ledarundervisning med Agapemåltid. 
180726 Under veckan har vi förberett för crusaden, evangeliserat på gatorna, haft ledarsamlingar mm, och kören är på väg till Kisoro. I morgon fredag startar crusaden.
170727-180729 Nu har crusaden kört igång, många människor har blivit berörda av Gud, frälsta befriade och helade. Gud är god. Vi har också predikat via radio i Kisoro. All ära till Gud.
Veckan efter crusaden. Teamet är kvar i Kisoro. De fortsätter evangelisera i de små byarna uppe  i bergen och människor blir frälsta. De har ledarmöten, kvinnomöten, ungdomsmöten, dop och de delar ut kläder till fattiga. 
180806 De flesta i teamet har lämnat Kisoro för denna gång. Arbetet fortgår dock med evangelisation, dop mm. 
KLICKA PÅ PILEN SÅ KOMMER FLERA BILDER

"Churchday out" 29/6-1/7 2018
I helgen hade vi en underbar helg med "Churchday out", för att möta Östersundsborna i Badhusparken.  
Vi fick lyssna på härlig sång och musik av Mpho Ludidi  och Johnny Viktorsson. Kristna vittnade om Jesus, samtal med många människor och flera blev frälsta. 

Väcklesekyrkan bjöd också många hundra personer på fika och varmkorv i det soliga vädret på lördag och söndag.
Dop förrättades på lördagen i Storsjön.  
Missionsresa Januari 2018
Georges har under januari varit på en missionsresa och besökt församlingarna i Kisoro Uganda. Församlingarna växer, människor blir helade och befriade. Man har haft möten, nattbön, bibelstudier och ledarskapsmöten. En av kyrkorna har byggts ut, man har dekorerat och köpt nya stolar. Tack till de som sponsrat detta. All ära till Gud. Här nedan kan du se bilder från resan